HJEM              STUDERENDE              BOGANMELDELSER              FOREDRAG              SUPERVISION              BLOG              REFERENCER              LINKS              KONTAKT 

Om virksomheden:

 

 

Coaching i organisationer er en virksomhed, der har specialiseret

sig i kompetenceopbygning indenfor fagområdet.  

 

Dette website henvender sig til mine kommende, nuværende og forhen-værende samarbejdspartnere såvel som studerende, samt andre der måtte have interesse for dette spændende fagområde.

 

Det er målet, at brugerne igennem hjemmesiden vil holde sig ajour indenfor faget generelt samt indenfor igangværende forløb

 

 

 

 

Referencer:

 

 

 

Her på siden kan du finde referencer.

 

"Coaching i organisationer er et utroligt givende kursusforløb. Coaching har altid været et abstrakt  og diffust begreb for mig, hvor man uden teoretisk substans har behandlet menneskers skæbner. Denne holdning blev der lavet om på hos mig, takket være Claus Bjørnelund.  Claus har sammensat et fantastisk forløb, som veksler godt mellem det teoretiske og det praktiske. Det hele fungerede, idet Claus er en ekstremt kompetent underviser. Han er pædagogisk, inspirerende, har styr på stoffet og sidst men ikke mindst er fantastisk til at lære fra sig. Hvis du tænker på at tage en eller anden form for coachinguddannelse, så spilder du både din tid og penge, hvis du ikke tager den hos Claus."

 

Zaniar Amin, der deltog på fagmodulet ”Coaching i organisationer”, efterår/vinter 2009-10

 

 

 

”Tak for din opdatering omkring eksamen - og ih hvor er jeg glad for at det gik så godt, det var en super dejlig oplevelse :-) Jeg vil også gerne sige dig tak fordi du var med til at gøre det til en god oplevelse og ikke mindst censor, som jeg synes virkede utrolig sød og imødekommende. Endnu engang tak for nogle famtastiske undervisningstimer, jeg har herigennem fået udfordret mig selv så meget.. Jeg ved ikke om jeg får mulighed for at skrive det i evalueringen, men du har en utrolig anerkendende måde at være på, virkelig imponerende, jeg tror ikke at der er en af os der ikke har følt os hørt når vi har sagt noget, du har taget det hele for gode vare...det er sådan det skal være ;-)”.

 

Majvi Kærrberg Elmkjær, der deltog på fagmodulet ”Coaching i organisationer”, forår 2009

 

 

 

”Vil blot fortælle dig at jeg glæder mig til det nye kursus. Er stadig inspireret af det forrige og har kontakt med flere kursister, som jeg mødes med og øver.”

 

Ingelise Holländer. Kursist på ”Coaching i organisationer” forår 2009

 

 

 

”Tak for din mail med klassens eksamensresultater - det er fantastisk flot. Det er jo især din fortjeneste. Du er en entusiastisk lærer, du er god til at lære fra dig, og god til at fange elevernes interesse. Samtidig synes jeg at der har været god struktur i undervisningen, powerpræsentationen har været et rigtig godt opslagsværk. Det har været en lige så sand fornøjelse for mig at komme til dine timer. Du har gjort det til et meget interessant fag, og jeg glæder mig til fortsat at bruge de værktøjer og teknikker jeg har lært".

Marnie Westh, der tog faget ”Coaching i organisationer” foråret 2009

"Coaching i organisationer"-kurset var for mig en stor inspiration både personligt og arbejdsmæssigt. Undervisningen var uhyre veltilrettelagt og samtidigt var der plads til spontanitet og gode diskussioner. Claus var en engageret og dynamisk guide gennem stoffets talrige vinkler og perspektiver. På holdet var der masser af udveksling og i de praktiske coaching-øvelser fik vi mange aha-oplevelser sammen. Hver undervisningsgang var en opdagelsesrejse.

 

Ulla Strange-Hansen, efterårsholdet 08

 

 

 

www.coachingiorganisationer.dk © 2010   •   Gammelgårdsvej 13   •   3520 Farum   •   Tlf.: 23 62 08 91   •   Mail: claus@coachingiorganisationer.dk   •   CVR 32 20 10 24